Bd4sex de beste sexdating website van Nederland?

Bd4sex

Bij Bd4sex kun je op zoek naar een leuke man of vrouw om een sexdate mee te hebben. Het maakt dan niet uit of jezelf vrijgezel of gebonden bent. Op de datingsite zijn ook vele leden te vinden die al een relatie hebben maar die op zoek zijn naar iets spannends. Het inschrijven bij Bd4sex dat kun je gratis doen en meteen daarna kun je al zien wie er allemaal staan ingeschreven. Dat de leden op zoek zijn naar sex dat blijkt ook wel uit de vele spannende foto’s die er allemaal te zien zijn. Wat opvalt aan de website is dat deze er erg mooi uitziet. Het is overzichtelijk en duidelijk en alles wijst zich eigenlijk vanzelf. Je kunt ook meteen bij een profiel zien welk lid gecontroleerd is. Vervolgens kun je daar dan ook zonder problemen contact mee op gaan nemen.

De profielen van de leden

Als je een leuk persoon hebt gevonden op Bd4sex. En je ziet het profiel dan zie je dat ook dat alles gericht is op het snel kunnen afspreken van een sexdate. Je ziet bijvoorbeeld de seksuele voorkeuren staan van iemand en ook zie je waar het lid naar op zoek is. Er zijn ook leden die naast een sexdate ook een vriendschap of een echte relatie zoeken. Je krijgt dus veel informatie en dat is erg handig. Het benaderen van de leden is erg eenvoudig. Je kunt niet alleen een bericht sturen maar ook aangeven dat je interesse hebt. Dit is een handige functie als je niet goed bent in het schrijven van berichten. De andere persoon krijgt dan een mailtje dat jij wel graag met hem of haar in contact wilt komen.

De geile fotoalbums

Ieder lid heeft een fotoalbum op Bd4sex. Hier zie je dan mooie foto’s op staan van als het lid op vakantie is maar hier zijn ook zeer spannende foto’s op te vinden. Als je graag naar de foto’s kijkt dan kun je ook aan de ‘Foto rating’ mee gaan doen. Hier zie je een foto en door het geven van sterren kun je laten blijken hoe leuk je iemand vindt. De ander krijgt hier ook een melding van en het kan dan ook best zijn dat deze zo gevlijd is dat er contact met je opgenomen gaat worden. Bd4sex mogen we dan ook wel een zeer veelzijdige sexdatingsite noemen.

Bd4sex conclusie

Bd4sex is een sexdatingwebsite waar mensen die opzoek naar seks zijn elkaar kunnen vinden. De officiële naam van deze website is Badoo voor sex, en verwijst dus naar de normale enorm populaire datingwebsite waar je niet met sexadvertenties mag adverteren. Vandaar dat deze website is opgericht, je kunt hier snel gratis sexcontact vinden.

Meld je nu gratis aan Meld je nu gratis aan Meld je nu gratis aan
Reacties & Ervaringen

Ik snap wel dat deze website in de top 3 staat. Ik had hier echt binnen no time een sexdate geregelt. TOP!

RenZ (Op: 16-11-2016)

Ook deze site bekeken en ook weer nep! Zie hier een stukje (bij 5.3) uit de algemene voorwaarden van bd4sex: 5.3. The Right Link behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op bd4sex.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn. Zie: http://www.bd4sex.nl/voorwaarden. Dan weet je toch al genoeg, en daarmee bewijst deze reviewsite zichzelf ook maar weer dat ze zelf zo fake en nep zijn als het maar kan. Mensen laat je niet om de tuin leiden met die zogenaamde goede reviews die je hier leest want die zijn gewoon door de eigenaar van deze website zelf geplaatst om aanmeldingen en geld te scoren.

Renz (Op: 16-11-2016)

In het begin dacht ik... Ja hoor al weer zn website die claimt dat je binnen enkele dagen 100 vrouwen te kunnen fixen. Ik had niks te doen, dus dacht fuck it ik meld me gewoon aan. Eenmaal aangemeld te zijn had ik wel iets van heeey.. deze website probeert er echt iets van te maken. Ik heb nog geen sexdate gehad maar ik denk zelf dat dit niet heel erg lang meer gaat duren. Ohja deze website kost wel geld. Ik heb er inmiddels 10 euro in zitten

Ronnieflex (Op: 14-09-2016)

Ik had nog nooit eerder van Bd4sex gehoord. Wel van de normale datingsite Badoo natuurlijk. Deze website staat hoog gewaardeerd op Gratissexreviews.nl, dus ik dacht laat ik het eens proberen. Ik merkte dat sommige berichtjes die ik kreeg gelijk in de spambox kwamen dat vond ik wel jammer. Om hier in contact te komen moet je betalen door het kopen van credits. Na een uurtje op deze website rondgeneust te hebben had ik al enkele gesprekken openstaan. Binnenkort staat er een sex afspraak gepland ik ben beniewd

Ilovesex (Op: 12-09-2016)

Sinds 4 dagen lid van deze website. Maar ik kan eindelijk zeggen dat ik een sexdate heb weten te kunnen realiseren. Het heeft me uiteindelijk 50 euro gekost aan credits, maar de sexdate beviel zo goed dat we besloten hebben buiten de website verder contact te houden!! Echt top!

Eindelijk een sexdate (Op: 08-09-2016)

Ik had eerst een profiel op buurtsexen gemaakt. Ik vond dit helemaal niks! Maar via Bd4sex vind ik echt ontzettend veel sexcontact. Ik heb ook al meerdere keren met een vrouw van deze website afgesproken. Ik ben nu geen lid meer van deze website maar vond het echt een aanrader! Doe er mee wat je wilt!

Jorg (Op: 07-09-2016)

Binnen 2 dagen een sexdate geregeld via Bd4sex. Dus ik vind het een goede website. Het heeft mij wel wat credits gekost. Maar uiteindelijk vind ik dat het het allemaal waard is geweest.

Peter (Op: 07-09-2016)

Ik was op zoek naar gratis sex chat. Ik dacht dat ik het hier kon vinden, echter blijk je te moeten betalen voor credits. Dat is wel zwaar klote. Maarja voor niks gaat de zon op zeggen ze wel eens. Toch maar eens proberen, ik lees verschillende reacties dus ben benieuwd wat ik hier aantref.

Ferdi (Op: 07-09-2016)

wow, positieve reviews op deze site en zelf met een 9.0 aangeschreven. hoe nep is deze shit. ik heb een maand op deze site contact gehad met verschillende vrouwen en afspreken ho maar. maar lees het onderschrift van de site maar, fictieve profielen afspreken niet mogelijk. meer hoef je niet te weten toch?

Artjuh90 (Op: 24-08-2016)

lol,blijkbaar zijn die chicks van tegenwoordig niet vies van seks,ze zitten als vliegen op de stront ;) Mijn inbox overstroomt gewoon,en blijkbaar hebben ze er helemaal geen problemen mee om maar gelijk met de billen bloot te gaan in hun bijlage, en het hele gala aan standjes die ze met je zouden willen ondergaan. En dat gaat er uiteraard in als koek bij de meeste bokken, tjonge jonge wat een Dodo's! geloof je nou echt dat al die chicks mails sturen voor seks? nee,natuurlijk niet,die zijn er om je uit je tent te lokken,zodat je credits gaat aanschaffen aan iets wat er toch nooit van komt! En die chicks houden geen hand op de knip,want bij mij blijven de berichten binnenstromen :P Destijds had je nog het zeeuwse meisje,geen cent teveeeel :P Ok dat was ook niet alles,maar het was wel echt :D En dit is gewoon hele dikke nep zooi! Maar goed,kijk maar of je er wat mee kan,of er wat aan hebt! Groet, GB

GB (Op: 15-08-2016)

Btw,het is leuk en aardig dat er op de site wordt aangegeven dat er naast authentieke profielen ook van fictieve profielen gebruik wordt gemaakt,maar volgens mij is het overgrote merendeel fictief,je moet echt zoeken naar een speld in een hooiberg! En dan zet ik er evengoed nog een vraagteken bij,want iemand met een beetje gezond verstand gaat zichzelf niet zo snel bloot geven, of presenteren en seksueel gerelateerde berichten verzenden aan wild vreemde mensen! Groet, GB

GB (Op: 14-08-2016)

GE-WEL-DIGE site dit!! Allemaal sex zoekende mensen die meteen willen afspreken. Geen gezeik hier. Eindelijk een goeie website gevonden

Lekkerrr (Op: 08-07-2016)

Sinds gister deze website maar eens geprobeerd. In contact geraakt met een aantal dames. Sommige hebben meteen hun telefoon nummer gegeven. Andere deden hier een beetje moeilijk over. We hebben voor deze week een sexdate gepland. Een positieve review dus vanuit mijn kant.

Dominqo (Op: 04-07-2016)

zwaar nep dus en als gratissexreviews deze site op 1 heeft of gehad is deze ook Nep. Wat een onnozele mensen lopen er rond. Wauw ik ga ook zoiets opzetten. Zo makkelijk is het dus om geld te verdienen als je een beetje crimineel bent ingesteld en met liegen geen moeite hebt.

Jan jansen (Op: 05-06-2016)

Wauw! Aanmelden is inderdaad direct een sexdate! Kan nog steeds niet geloven hoe snel het ging!

Jim (Op: 02-02-2016)

Sinds een aantal dagen de stap genomen om mijzelf aan te melden bij een sexdatingsite. Aangezien Gratissexreviews.nl deze website op nummer 1 had staan, heb ik voor bd4sex gekozen. Na het aanmelden was mij eigenlijk alles wel duidelijk. En vond ik het dus niet lastig om mijn weg te vinden. Na een paar chat berichten te hebben verstuurd naar verschillende meiden (haha). Krijg ik van enkele al snel antwoord.. we praten nu veder op skype of whatsapp! Binnenkort onze eerste sexdate! Heerlijk ik heb er iedergeval zin in!!!

Aloe (Op: 21-01-2016)

Pff dat ik hier toch niet eerder mee ben begonnen zeg. Er is een wereld voor me open gegaan sinds ik in aanraking ben gekomen met xlcub. Altijd maar dat gestuntel in de kroegen terwijl het eigenlijk zo makkelijk is om een je trekken te komen. Een vriendin ontmoeten op een site als deze naahhh. Maar gewoon lekker ff van bil gaan JAAAH.

Geniaal (Op: 17-12-2015)

Ik heb mij vandag aangemeld op de site Bd4sex. Ik vind het een mooie website waar veel mogelijk is. Ik heb aardig wat contact mety verschillende meiden. Helaas moet je wel betalen voor berichtjes.. maar ik heb al mijn eerste afspraakje geregeld. Deze site werkt dus wel!!

John (Op: 29-11-2015)

Ik vind het leuk om met dames van Bd4sex contact te hebben. Heb tot nu toe nog geen seks gehad met één van de dames maar het contact het is ook erg vermakelijk. Ik hoop toch wel binnekort een keer intiem te kunnen zijn met een dame

Carlo uit oss (Op: 24-11-2015)

Opzoek naar lekkere mannen om leuke avonden te beleven. Via deze site is dat tot nu toe aardig gelukt. Dus dames ook voor jullie is er wat lekkers te halen. Laat je niet afschrikken door alle mannen die hier reageren wij kunnen er ook wat van!

Samantha (Op: 24-11-2015)
Bd4sex scoort een 9.0
GratisSexReviews.nl © Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden - Sitemap