Matchclub

Matchclub

De website voor een gratis sexdate

Makkelijk nieuwe sexcontacten vinden dat doe je op Matchclub. Dit is een sexdatingsite met veel leden die allemaal zoeken naar een spannend erotisch contact. Wat deze website zo anders maakt dan de andere sex- datingsites dat is dat er veel informatie over het lid gegeven wordt. Je ziet de basis info en in welke leeftijdsklasse deze persoon iemand zoekt.

Daarnaast kun je ook aanvullende informatie vinden en dit is dan welke seksuele voorkeuren iemand heeft. Hier kun je dan bijvoorbeeld lezen dat iemand dol is op orale sex. Maar het kan ook zijn dat deze het fijn vindt om een erotische massage te vinden. Het is dan ook erg makkelijk om op de website van Matchclub iemand te vinden die echt bij je past.

Je kunt anoniem blijven mocht je dit willen

Bij Matchclub kun je makkelijk anoniem blijven. Je kunt dit aangeven als je je inschrijft. Zo is het mogelijk dat je profiel niet opgenomen wordt in de zoekmachines. En kun je ook instellen dat je profiel niet op de homepage te zien is. Ook je profielfoto kun je afschermen en deze kun je dan alleen laten zien aan de personen waar jij toestemming aan geeft. Wanneer je dus een discrete relatie zoekt dan ben je bij Matchclub bij de juiste adres. Er wordt veel aan gedaan om jou op een anonieme manier in contact te laten komen met een leuke man of vrouw.

De leden en het contact leggen bij Matchclub

We lieten je al weten dat er op Matchclub veel leden te vinden zijn. Er is een uitgebreide zoekfunctie op de website aanwezig. Hier kun je ook aangeven dat je alleen leden met een foto wilt zien. Als je contact op wilt nemen dan kun je een bericht sturen maar het is ook mogelijk door middel van een buzzer te laten weten dat je interesse hebt. Verder heb je nog de mogelijkheid om een cadeau te sturen. Deze laatste optie geeft je natuurlijk wel direct de mogelijkheid om grote indruk te maken. Ook als je op zoek bent naar een speciale date of een fetisj. Heb je een grote kans dat je op deze datingsite een spannende date gaat vinden.

Matchclub conclusie

Matchclub is een sexdating website waar je snel contact kunt leggen met andere leden die ook online zijn op die website. Je kunt elkaar berichtjes sturen, om met elkaar af te spreken of te sexchatten. Matchclub is momenteel een van de beste sexdating websites die er in Nederland te vinden is. Wij adviseren dan ook om hier sowieso een account aan te maken.

Meld je nu gratis aan Meld je nu gratis aan Meld je nu gratis aanHoe schrijf ik mij uit?
Reacties & Ervaringen

dit is gewoon een fake shit pure geld verspilling zie teveel zelfde dames op deze site die ergens anders ook heb gezien dit is gewoon oplichterij

andre (Op: 12-11-2017)

Goeie site met heel veel geile wijven!

tim (Op: 27-06-2017)

ik denk wel dat echte nep berichten bestaan trouwens ikzelf geloof niet in gratis sex kan beter nog escort bellen dan weet zeker dat dame komt

Bob (Op: 19-05-2017)

Ik lees vooral negatieve reacties op deze website.. echter heb ik totaal geen moeite om een sexdate te scoren hier!!

Kareltje (Op: 19-05-2017)

Wat een top sexdating site! Ik heb hier veel contact met veel geile vrouwen. Een paar van hun hebben al hun telefoonnummer gegeven. Ik denk serieus dat dit DE beste sexdatingsite van Nederland is!

YESS (Op: 06-01-2017)

Na vele reviews over verschillende datingsites hier op de website gelezen te hebben kan ik maar 1 ding concluderen dat deze reviewsite en matchclub ook zo fake is als wat. De 3 datingsites die deze reviewsite zogenaamd het beste aanbevelen zijn allemaal onderdeel van hetzelfde bedrijf die ook flirtplek en heteprofielen enz. enz. beheren. En die sites zijn dan volgens deze reviewsite slecht. Het valt ook niet op he. Het is duidelijk dat deze reviewsite er op uit is hun eigen promo's op deze manier het beste te willen laten lijken om zo zoveel mogelijk te kunnen verdienen en andere sites zoveel mogelijk willen gaan afkraken in de hoop dat mensen dan daar wegblijven. Zielige site dit, zal de mensen er voor gaan waarschuwen.

Peter (Op: 09-11-2016)

Best een leuke website die matchclub. Ik had hiervoor een andere sexdating website geprobeerd, deze vond ik niet meer goed. Teveel de zelfde leden steeds online. Ik kende bijna alle vrouwen die op die website zaten haha. Dus tijd voor een nieuwe website ik hoop hier ook veel geile contacten op te bouwen.

Skietskiet (Op: 09-10-2016)

Allemaal fake hier, ik heb werkelijk geen echt profiel kunnen ontdekken. Lekker vervelend, je hele mailbox wordt volgegooid met fake mail.... pfffff. Advies, zoek een goed site op maar ga hier niet heen tenzij je graag voor de gek gehouden wilt worden en veel euro's achterlaten. Ik vermoed dat de positieve reakties door de site zelf geplaatst zijn.

Nepprofielen (Op: 08-10-2016)

Ja deze website is het hoor! Na enkele uurtjes te zijn aangemeld kwamen de eerste berichtjes al binnen. Ik heb inmiddels 20 euro uitgegeven aan deze website, maar heb al 5 telefoonnummers. Dat is toch goud?? Morgen maar eens een afspraakje met een of meerdere dames maken ;)

Kerel (Op: 14-09-2016)

Dit weekend mijn eerste sexdate gehad via Matchclub. Ik wist niet goed welke site ik kon vertrouwen! Dus bedankt voor het schrijven van deze review. Aan alle andere mensen die nog twijfelen!! Dit is echt een super goeie site!!! Groetjes Tomas

Thomas (Op: 19-06-2016)

tot nu toe is elk profiel dat ik ben tegen gekomen fake.. sturen wel terug maar het is eerder een list om credits te blijven aanschaffen, en te blijven reageren, de gesprekken zijn nooit volledig,

Mnr belg (Op: 17-06-2016)

Ge-ni- aal lik ff lekker aan mn paal. Dat was mijn motto gister toen ik met een heerlijke chick in bed lag. Gefixed via Matchclub. Nou ik kan je vertellen ik heb er een fuck buddy bij. Non de ju!

Geniaal (Op: 01-04-2016)

Gister dus afgesproken met een dame waar ik al een tijdje mee aant chatte was op deze site. Nou na lang chatten (ze wou echt veel weten van mij) bij haar thuis langs gegaan. Eenmaal daar meteen naar boven gegaan met haar. Lag daar gewoon nog een chick. Ik belande gewoon in bed met 2 heerlijke vrouwen.

Raar maar waar (Op: 01-04-2016)

Hahah echt een grappig verhaal dit. Ik was zaterdag dus aant chille met een maat van mij en wouden eerste instantie een hoer neuken samen. Maar we wilde liever geen geld uitgeven dus via Matchclub en knappe dame gezocht. Nou er waren er een paar gewillige bij zeg toen we foto’s van ons zelf stuurde. Er kwam er gelijk eentje langs de zelfde avond nog.

Trio (Op: 24-11-2015)
Matchclub scoort een 9.1
GratisSexReviews.nl © Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden - Sitemap