Sexpartner alleen de lusten, niet de lasten

Sexpartner

De naam van de site zegt het eigenlijk al. Op Sexpartner vind je vrouwen en mannen die opzoek zijn naar een iemand om langdurig seks mee te hebben. Hoe fijn is het om alleen de lusten te hebben (De gratis sex), maar niet de lasten te dragen van bijvoorbeeld een relatie. Je spreekt een paar keer per week of maand met elkaar af, geniet van de heerlijke sex and thats it.

Een account is gratis

Een account aanmaken is gratis en zo gepiept. Je kiest je gebruikersnaam en jouw wachtwoord, voor de bevestiging moet je je e-mailadres invullen en aangeven of je een man, vrouw of een stel bent en waar je naar op zoek bent, een man, vrouw of een stel om je te verwennen.

Als je akkoord gaat met de voorwaarden en jouw email bevestigd hebt begint jouw avontuur bij Sexpartner. Het gaat er om dat je jezelf kunt zijn en dat kun je hier zeker. In je profiel kun je invullen waar je naar op zoek bent en diegene die hier aan voldoen zullen hier dan op reageren. Maak een spannend profiel zodat je lekker gaat genieten van alle lusten!

100% Controle op sexdating profielen

Sexpartner.nl vindt het net als alle leden van de deze sexdating site behoorlijk belangrijk dat de ervaring optimaal is. Om deze rede worden alle sexdating profielen handmatig gecontroleerd. Ondanks het strenge keuringsbeleid van deze site wil er dus altijd wel een doorheen glippen.
Daarom wil deze site jou alvast meegeven dat als je een profiel ziet de te mooi lijkt om waar te zijn dit gelijk te melden bij sexpartner. Hun zullen dan vervolgens dat specifieke profiel nog een keer controleren. Deze erotische datingsite heeft duizenden leden wat natuurlijk erg fijn is hierdoor is er altijd wel iemand te vinden die de zelfde geile fantasieën als jouw deelt.

Betrouwbaarheid Sexpartner?

Hoe betrouwbaar is deze website? Daar kunnen wij heel kort over zijn. Erg betrouwbaar!
Hier onder kun je zien wat Sexpartner zo betrouwbaar maakt:

  • Top 3 beste sexdating sites van Nederland & Vlaanderen!
  • Gemiddeld duurt het regelen van een ontmoeting 5 dagen
  • 100% Controle op alle sexdating profielen
  • Goede partnervoorstellen door grote database
  • Gratis registreren

Er zijn maar weinig sexdating sites die het beter doen als Sexpartner.nl. Wacht niet langer een maak jouw gratis profiel nu aan!

Meld je nu gratis aan Meld je nu gratis aan Meld je nu gratis aan
Reacties & Ervaringen

als hier vrouw moet overtuigen dat {gratis sex} wil bent heel lang bezig geloof toch niet in deze onzin dan kan nog beter naar de hoeren toe gaan

Sponsbob (Op: 29-01-2017)

Ik heb via deze sexdating site 2 sexpartners gevonden. Ik spreek nu elke maand een x aantal keer met hun af. En het mooie is, ze vinden het geeneens erg dat ik met andere neuk/afspreek

Doris (Op: 23-11-2016)

Ik heb mij al op zoveel verschillende websites aangemeld, maar nog nooit bij een echte goede. Volgens mij is sexpartner.nl echt de eerste goede sexdatingwebsite. Ik heb hier dus ook mijn eerste sexpartner gevonden. We spreken nu zn 2 a 3 keer af per maand. Het is heerlijk

Troelie (Op: 08-09-2016)

Ik ben al enige tijd op zoek naar een sexpartner. Ik hoop dat deze website dit kan bieden voor mij. Het zou in iedergeval geweldig zijn

Ikwilsex (Op: 07-09-2016)

Hilarisch! Kom net dus gewoon een collega tegen op deze site met pikante foto’s en al. Hahaha Nou dat had ik dus echt niet verwacht van haar. Dat word leuk volgende week bij de koffie machine. Ik weet iig nu dat deze site zeker niet nep is.

hahaha (Op: 16-04-2016)

@ hahaha durf je wel beetje stoer reageren hier met “hahaha” laat die vrouw gewoon in haar waarde en respecteer haar privacy gewoon. Jij zit toch net zo goed op xlcub. Vindt echt schandalig als je haar hier mee confronteert. Klootzak!

Doe ff normaal (Op: 17-12-2015)

Wat ik gemerkt heb is dat je als deze site inlogt je gelijk overspoeld word met berichten.. Ik heb geen idee of dit echte berichten zijn.. Of die meiden zijn echt geil of de profielen zijn nep! Ik laat jullie het nog wel weten! Het is in iedergeval wel een fijne site om op te zitten

Freddy (Op: 15-12-2015)

Sexpartner is een prima sexdating site. Wekelijks spreek ik af met leuke meiden via de site. Ik gebruik de site niet zoveel meer. Maar het is zeker handig om contact te zoeken met leden die gratis sex willen

Sexpartner (Op: 19-10-2015)

Gister afgesproken met een jonge meid uit Spijkenisse. Het was te mooi om waar te zijn. Na alle reacties gelezen te hebben dacht ik inderdaad dat zulke sites alleen maar mensen oplichten. Maar ik heb toch echt gister mijn date gehad met een super leuke meid. Hopelijk wil zij nog eens afspreken

Temooi (Op: 03-04-2015)

Ik lees hier zo de reacties.. En ik zal eerlijk zijn. Toen ik mij voor de grap aanmelden op deze site, dacht ik dat het inderdaad allemaal neppe zooi was. Maar hé niet geschoten is altijd mis. Dus ik besloot te webcammen met iemand waar mee ik toen die tijd een gesprek had. Dit heeft geeneen andere sexdating site. De gene met wie jij praat is dus wel echt en niet fake. een paar weken later hebben wij eens afgesproken.. helaas geen sex gehad maar ik heb haar wel een heerlijke fullbody masage mogen geven!

GLS (Op: 02-04-2015)

Ik ben nu 3 dagen aangemeld via deze site.. Al met een paar meiden contact gehad.. Ik vind het wel vreemd de dames happen snel. Of ze zijn super geil en willen snel afspreken of ze zijn fake who knows

Fake (Op: 15-12-2014)

Ik heb 25 euro uitgegeven aan credits en nog maar op 1 sexdate geweest! Ik had toch echt wel verwacht dat ik voor 25 euro een stuk meer zou kunnen regelen!

Kost teveel geld dit (Op: 15-12-2014)

Beste gratissexreviews.nl, Ik heb sinds 4 dagen een profiel op sexpartner maar ik vind dat de meeste mannen een beetje preuts zijn! Ik wil gewoon sex niet te veel praten maar gewoon afspreken! Maar het schijnt dat veel mannen dit niet willen.. Daarom vind ik uw review een beetje matig van kwaliteit! Kunt u misschien een andere site voor mij adviseren?

Joelle (Op: 21-11-2014)

Ik ben al een aantal maanden lid van Sexpartner.. Ik denk dat ik rond de 10 reacties per dag kreeg als man zijnde.. Nu een paar maanden later is dit al een stuk minder geworden.. Ik weet niet hoe dit komt.. en NEE ik ben niet lelijker geworden.. Misschien als je een langere tijd staat ingeschreven dat de meeste jou al kennen! Wel erg veel leuke spannende dates gehad! Echt een aanrader.. Ik ben nu opzoek naar een nieuwe sexdating site.. Ik hoop een goede via deze site te kunnen vinden! Groetjes

Didderik (Op: 12-11-2014)
Sexpartner scoort een 9.0
GratisSexReviews.nl © Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden